MENUZOEKEN
Ga naar de homepage

Nieuws

Groep 3

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
We zijn weer begonnen! De eerste dag in groep 3 was weer een groot feest! Lees meer »
Het zijn weer voorleesweken (groep 3a) De juf van de bibliotheek leest een mooi verhaal voor in groep 3a. Het verhaal van moppereend. W ... Lees meer »
Tutorlezen met groep 8 Wat fijn, groep 8 helpt ons met lezen. Dat is ook heel gezellig. Lees meer »
Nieuwe chroombooks Voor de groepen 3 hebben wij nieuwe chroombooks gekregen, we moesten ze meteen uitproberen. Supe ... Lees meer »
Sint in groep 3a Sinterklaas kwam ook bij ons! Lees meer »
Sint en Pieten in groep 3b Wat een feest weer met sinterklaas en de zwarte pieten. De kinderen hebben genoten!! Lees meer »
Gefopt door Malle Pietje! 3a Oh nee toch! Malle Pietje is er geweest. Gelukkig is alles goed gekomen! Lees meer »
Pietengym groep 3a groep 3a is geslaagd voor het pietengym! Lees meer »
Piet is langs geweest in groep 3b Wat een rommel, alle schoenen waren verstopt en malle pietje had voor de juf een fop cadeau acht ... Lees meer »
Schoen zetten groep 3b De schoenen zijn gezet, alles klaar, de pieten mogen vannacht komen. Nu maar hopen we dat malle ... Lees meer »
Reis mee met groep 3a Groep 3a is hard aan het knutselen voor de kinderboekenweek. Ook moesten ze de plaatjes van het ... Lees meer »
Bibliotheek bezoek groep 3b Wat een feestje was het weer in de bibliotheek! Een quiz, lettermuizen zoeken, woorden maken en ... Lees meer »
Chromebooks en lekker spelen in groep 3b Zo snel als de kinderen dit onder de knie hebben, geweldig. Buiten helaas regen dus lekker even ... Lees meer »
Buiten spelen in groep 3b We boffen met het weer, lekker s middags nog even buiten spelen na het harde werken! Lees meer »
Groep 3b De kop is eraf. We zijn begonnen in groep 3. Het woordje 'ik' is aangeleerd en ook met rekenen ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste   
ontwerp | HFCM onderwijs realisatie | web2work